SEX, PËRRALLË DHE CELULAR

NO COUNTRY FOR FAIRYTALES

导演 Erion BUBULLIMA

ALBANIAN NATIONAL CENTER OF CINEMATOGRAPHY - 作为 FIN

喜剧片 - Completed 2015


  • 出品年份
  • 2015
  • 类型
  • 喜剧片
  • 国家
  • 阿尔巴尼亚
  • 语言
  • 阿尔巴尼亚语
  • 持续时长
  • 84 mn
  • 导演
  • Erion BUBULLIMA
  • 作者
  • Genc PËRMETI, Erion KAME, Thomas LOGORECI
  • 制片人
  • Genc PËRMETI (Ska-Ndal), Gent PRIZRENI (Kinostudio Dardan)